Nieuws en aankondigingen

Komende exposities en manifestaties waaraan ik mee doe:

18 juni t/m 7 augustus 2022 Expositie “Dubbelkunst” in de Kruisberg, Klootsemastraat 1 in Doetinchem

Een expositie waarbij een kunstenaar van het Web samen met een kunstenaar van buiten het Web samenwerkt. Dat kan uitmonden in één kunstwerk of in meerdere aparte kunstwerken van beide kunstenaars, bv gebaseerd op dezelfde techniek of op een gezamenlijk thema. Ik werk in dit geval samen met Marlies van der Spek, ook een emailleur. We hebben beiden werk gemaakt vanuit het thema “beweging/panta rhei/perpetuum mobile“. De expositie is geopend op de zaterdagen en zondagen van 13.00 tot 17.00 uur.

20 op een Rei 2022 24 juni t/m begin november. Binnenstad van Doetinchem

Rei met ei refereert aan een rij, oftewel een reeks. Niet zoals doorgaans op een lijn in een richting, maar op een eivorm. De eivorm van de ooit ommuurde oude stad Doetinchem is duidelijk terug te zien in de plattegrond en is gebruikt voor het plaatsen van de 20 kunstwerken. Daarbij moet gedacht worden aan zuilachtige werken, met als basis een 2 meter hoge kunststofbuis. Ook ik doe hier weer aan mee. Ik nodig je dan ook van harte uit de werken een keer te bekijken. De route is uiteraard alle dagen te bezoeken.

Galerie-winkel in de Kruisberg

Verder hebben zowel Els als ikzelf ook wat kleiner werk te koop in de Galerie-winkel van het Web in de entreeruimte van het expositie gedeelte in de Kruisberg. De openingstijden daarvan zijn gelijk aan die van de expositie in de Kruisberg.

Een leuke foto in een plaatselijk weekblad. Foto genomen door Roel Kleinpenning.